Zorgeloos van start

Met het zorgeloos van start programma nemen we jou de lastige taken uit handen, zodat niets jouw lancering in de weg staat.

Wij doen het meeste werk, maar voor het beste resultaat hebben we wel jouw hulp nodig. Jij kent je onderneming natuurlijk het beste. Daarom hebben wij een helder stappenplan gemaakt, zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wat jouw rol is.

w

Stap 1: Kennismaken

Mensen doen zaken met mensen. We gaan er vanuit dat jij het net zo belangrijk vindt als wij dat we elkaar eerst leren kennen en dan gaan onderzoeken wat jij verwacht en wat wij kunnen waarmaken.

Stap 2: Kiezen en starten

Na akkoord kiezen we samen je lay-out en gaan we aan de slag.

Denk aan het verzamelen van de benodigde bestanden, zoals je logo en eventuele teksten die je al gekozen hebt. Daarnaast hebben wij een aantal andere zaken nodig, heb je bijvoorbeeld al een domeinnaam en welke kleuren wil je gebruiken in je huisstijl? Je krijgt alle vragen vooraf toegestuurd, zodat je alvast kunt nadenken.

Stap 3: website bouwen

Wanneer we alle bestanden hebben gaan wij aan de slag met het bouwen van je website! We verwerken je logo, huisstijl en zorgen dat alle afgesproken functionaliteiten werken in de website.

Z

Stap 4: controleren en accorderen

Je krijgt van ons een (tijdelijk) adres van je website. We vinden het belangrijk dat je écht tevreden bent. Daarom heb je de mogelijkheid om op je gemak nog eens goed door je website te gaan. Zo is het stukken makkelijker om concreet feedback te geven. Wij passen daarna nog een keer gratis je wijzigingen aan.

Stap 5: Website vullen

Nadat wij jouw feedback hebben verwerkt, ga je aan de slag met het maken van de (overige) teksten van je website. Met Bright-plus ons handige website systeem kun je die heel eenvoudig in de website plakken. Uiteraard hebben wij een heldere handleiding en staan klaar om vragen te beantwoorden.

Stap 6: laatste controle

Nadat je jouw content in je website hebt gezet lopen wij alle pagina’s nog een keer door. Staan alle afbeeldingen op de juiste plaats? Wordt de inhoud ook goed op een mobiele telefoon weergegeven? Het resultaat is dat je website er zo goed mogelijk uit komt te zien.

Stap 7: website online

Nadat wij (jij en wij) helemaal tevreden zijn met het eindresultaat zetten wij de website online. Een mooi moment, want je bedrijf is vanaf nu zichtbaar!

SUPPORT

Na de lancering houdt het natuurlijk niet op.

Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen over je website, (online) marketing én ondernemen. We zijn je graag van dienst met raad en daad.

UPDATES

Vanaf nu gaat het gebeuren.

Wij zorgen dat je website up-to-date blijft en informeren jou over de ontwikkelingen. Indien nodig, zorgen wij voor een training.

Vragen, neem contact op zoals jij dat wilt!

PLAN EEN BELAFSPRAAK

Dan heb je alle aandacht

Plan afspraak